Glara » Ženy » Oblečenie » Vesty » Vesta zo 100% vlny

Vesta zo 100% vlny

73,50 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Krátka vlneá vesta zo 100% ovčej vlny od značky RunoStyl z kategórie HandMade

  • vypasovaný strih
  • hlboký výstrih do V
  • tvarové prešitie
  • dve malé vrecká
  • zapínanie na ozdobný kokosový gombík
  • oblý spodný okraj
  • termoregulačné a hydrofóbne vlastnosti materiálu
  • antibakteriálna a hypoalergénna
  • vzdušná a priedušná
  • mäkká a hrejivá
  • vhodná  na doplnenie outfitu
  • na celoročné nosenie
  • na bežné nosenie, do práce, školy, na cesty aj vol'nočasové aktivity

Označenie vel'kostí môže byť neštandardné. Porovnajte rozmery svojho oblečenia s našou vel'kostnou tabul'kou.

Materiál : 100% varená vlna

Vyrobené v EÚ

Zloženie

Vlna (100%)

Vlna je prírodné vlákno, ktoré je možné spriadať do priadze na výrobu tkanín či pletenín. Najčastejšie je spájaná s ovčou vlnou, ale môže to byť aj vlna z iných zvierat. Vlna má oproti iným vláknam mnoho výhod. Je hrejivá, savá, ohňovzdorná, trvanlivá a odevné výrobky z vlny sú bez zápachu. Používanie vlny sa datuje do doby kamennej, kedy prví ľudia začali domestikovať ovce. Ovce boli pôvodne chované pre mäso a mlieko, ale ľudia si rýchlo uvedomili, že ich rúno možno použiť na výrobu odevov a prikrývok. Použitie vlny sa rozšírilo po celom svete, pretože rôzne kultúry vyvinuli svoje vlastné metódy spriadania a tkania. Dnes je vlna stále široko používaná v rôznych aplikáciách. Bežne sa používa v zimnom oblečení, pretože izoluje proti chladnému počasiu lepšie ako akékoľvek iné vlákno. Vlna je obľúbený materiál na výrobu oblekov, nohavíc, kabátov, ponožiek, svetrov alebo kardigánov. Nájdete ju ale v mnohých ďalších kvalitných produktoch.

Benefity a charakteristiky

Antibakteriálne

Konope, bambus, ľan a vlna obsahujú prírodné antibakteriálne zložky, ktoré majú pozitívne účinky na pokožku, zaisťujú dobrú toleranciu a zabraňujú zápachom.

Ekologický produkt

Produkt je šetrný k životnému prostrediu.

Prírodné materiály

Produkt bol vyrobený z prírodných materiálov. Tieto produkty sú v prírode prirodzene rozložitel'né a odbúratel'né. Nákupom týchto produktov chránite našu planétu pred hromadiacim sa odpadom.

Recyklovateľné

Výrobok je l'ahko recyklovatel'ný. Môže ísť o prirodzene kompostovatel'ný materiál alebo produkt vyrobený z materiálu, ktorý možno po ukončení životnosti znovu využiť.

Ručná výroba

Produkt vyrobený s prevadžujúcim využitím manuálnej l'udskej práce, prípadne len s minimálnou podporou strojovej výroby. Najčastejšie sa jedná o produkty z malých firiem, rodinných manufaktúr alebo individuálnych nadšencov, ktorí sa rozhodli ísť proti prúdu a nepodporovať hromadnú továrenskú výrobu.

Udržateľné materiály

Vyrobené z materiálov, ktoré boli pestované a spracované vzhl'adom na prírodu, človeka a životné prostredie.

Vyrobené v EU

Zakúpením tohto výrobku podporujete výrobcu v Európskej únii. Naším zákazníkom prinášame kvalitné produkty od nových aj tradičných výrobcov v Európe. Aj Vy môžete urobiť niečo pre podporu európskej ekonomiky.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Celková délka (B) Šířka lemu (C)
36 40 cm 54 cm / délka zad 46 cm
38 42 cm 54 cm / délka zad 48 cm
40 44 cm 54 cm / délka zad 50 cm
42 45 cm 54 cm / délka zad 51 cm
44 48 cm 56 cm / délka zad 55 cm
46 49 cm 56 cm / délka zad 57 cm
48 52 cm 57 cm / délka zad 58 cm
50 56 cm 57 cm / délka zad 62 cm

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Dámska vesta z varenej ovčej vlny jednofarebná výstrih do V mierne vypasovaná v páse dve našité vrecká ozdobné Jednofarebná vlnená vesta
99.55 €
36 38 40 42 44 48 50
Dámska dlhšia vesta zo 100% pravej ovčej vlny nejen do chladného počasia delší, rovný strih chráni chrbát pred Dlhá vesta z vlny
78.2 €
XS S M L XXL
Dámska vesta zo 100% merino vlny prírodný materiál mierne zúžený strih golier - sojačik vrecká na prednom diele Vesta dámska vlnená
64.8 €
XS S M L XL XXL
Nápaditá vesta so sivými vzormi hrejivá, teplá zimná vesta priliehavá - lichotí postave v princesových švoch sú Vzorovaná vlnená vesta
64.8 €
XS S M