Glara » Ženy » Doplnky » Peňaženky » Dámske peňaženky » Veľký mešec na mince z ekokože

Veľký mešec na mince z ekokože

5
(Počet hodnotení zákazníkov: 2)
4,30 € 7.85 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Mešec na mince a drobné príslušenstvo. Máte vo vreckách alebo v kabelke rozhádzané mince? Peňaženka je vyrobená z kvalitnej koženky so šnúrkovým uzáverom. Naše peňaženky sa vyrábajú v rôznych farebných variantoch. Či už hľadáte funkčnú peňaženku na mince alebo štýlový doplnok, máme pre vás taký, ktorý splní vaše požiadavky.

Rozmery peňaženky: dno 7 cm x 7 cm, výška 17 cm

Materiál: ekokoža

Navrhnuté a ušité v Českej republike

Zloženie

Koženka - umelá koža (100%)

Produkt vyrobený z koženky. Koženka je názov pre umelú (syntetickú) kožu. Koženka síce vyzerá ako pravá koža, ale jedná sa o syntetický materiál. Ako prednosti koženky môžeme označiť vodeodolnosť a nižšiu cenu v porovnaní s pravou kožou. Nevýhodou je nižšia mechanická odolnosť a oveľa kratšia životnosť. Umelá koženka je čisto syntetická a nenájdete v nej žiadne časti živočíšneho pôvodu. Preto tiež býva často vyhľadávaná ľuďmi uznávajúcimi vegánsky životný štýl. Ide o dvojvrstvový materiál. Vedľa hlavnej textílie, ktorá tvorí jej plochu, je tu predovšetkým vrstva krycia, ktorá je na pôvodnú základňu nanášaná as ktorou my prichádzame do kontaktu. Vnútorná látka je obvykle textília, ktorá môže byť tkaná aj netkaná. Horná vrstva je buď z PVC alebo z polyuretánu, či ich kombinácia alebo s pridanými inými látkami. Až toto horná časť po nanesení na textíliu pripomína svojím vzhľadom kožu.

Benefity a charakteristiky

Vyrobené v Českej republike

Zakúpením tohto výrobku podporujete českého výrobcu. Pre spoluprácu s naším eshopom vyberáme prevážne malé rodinné firmy, ktorých prioritou je kvalita pri výrobe.

Ručná výroba

Produkt vyrobený s prevadžujúcim využitím manuálnej l'udskej práce, prípadne len s minimálnou podporou strojovej výroby. Najčastejšie sa jedná o produkty z malých firiem, rodinných manufaktúr alebo individuálnych nadšencov, ktorí sa rozhodli ísť proti prúdu a nepodporovať hromadnú továrenskú výrobu.

Vegan

Výrobok neobsahuje žiadne živčíšne zložky a žiadne zviera pri jeho výrobe netrpelo. Vegánstvo je spôsob života, ktorého snahou je v čo najväčšej možnej a praktikovatel'nej miere vylúčiť všetky formy využívania zvierat a krutosti páchané na zvieratách kvôli jedlu, oblečeniu alebo akémukol'vek inému účelu.

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Malý koženkový mešec na mince. vyrobený z kvalitnej koženky zaväzovanie na šnúrku obľúbený darček Vyberajte z Malý měšec z eko kůže
3.85 € 6.5 €
-41%