Glara » Ženy » Oblečenie » Ponožky, Pančuchy » Ponožky » Silónové ponožky 20 DEN 2 páry

Silónové ponožky 20 DEN 2 páry

5
(Počet hodnotení zákazníkov: 2)
1,25 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Jemné dámske silonkové ponožky s veľmi jemným zverom lemu a zosilnenou špičkou.

  • jemný materiál 20 DEN
  • zosilnená špička pre dlhšiu životnosť
  • jemný sver lemu
  • na celodenné nosenie bez nepríjemných otlakov
  • ponožky v klasickej výške
  • kvalitný produkt od českej značky Lady B

Materiál: 97% polyamid, 3% elastan

Zloženie

Polyamid (97%)

Polyamid j eoznačenie skupiny syntetických vlákien. Ako väčšina umelých vlákien je citlivý na vysoké teploty. Oblečenie z polyamidu je odolné a rýchlo schne.

Elastan (3%)

Elastan je syntetický materiál, ktorý dodáva Vášmu oblečeniu pružnosť a elasticitu. Vďaka elastanu oblečenie drží tvar a nevyťahá sa tak ľahko. Oblečenie s elastanom sa ľahko prispôsobí tvaru Vášho tela. Elastan sa na trhu objavuje aj pod rôznymi obchodnými názvami, napr. Lycra alebo Spandex.

Benefity a charakteristiky

Vyrobené v Českej republike

Zakúpením tohto výrobku podporujete českého výrobcu. Pre spoluprácu s naším eshopom vyberáme prevážne malé rodinné firmy, ktorých prioritou je kvalita pri výrobe.

Jemný sver lemu

Ponožky s jemným zverom lemu slúži ako prevencia proti opuchnutým nohám a zároveň zmierňujú ťažkosti spôsobené syndrómom opuchnuté nohy. Ponožky sú vyrobené z rozťahovateľného a jemného materiálu. Ponožky sú vhodné pre diabetikov. Ponožky neškrtí nohu a umožňujú ľahšiu cirkuláciu krvi. Obľúbené sú medzi všetkými, ktorí hľadajú nesťahujúci ponožky vhodné na celodenné nosenie. Ocenia ich osoby so sedavým kancelárskym zamestnaním, sú veľmi pohodlné aj na domáce nosenie.

Teplotná trieda A (od +10 do +35 °C)

Ľahké ponožky vhodné do teplého počasia s teplotami od 10 do 35 °C. Ideálne na jar, leto, jeseň. Ide tiež o najvhodnejšej teplotnú triedu ponožiek pre celoročné použitie v domácnosti.

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Dámske klasické silonkové ťapky. výhodné balenie 2 párov nylonových nízkych ponožiek jemný materiál 20 DEN Ťapky silonky 20 DEN 2 páry
1.25 €
Dámske silonkové ponožky. Zosilnený lem a špička. Jemnosť 20 DEN Materiál: 95% polyamid, 5% elastan Klasické silonkové ponožky 20 DEN 2 páry
2.55 €
Dámske vyššie sieťované ponožky s čipkou 20 DEN jednofarebné široký čipkový lem silikonové prúžky na Sieťované ponožky s čipkou 20 DEN
6.5 € 9.95 €
-35%
Dámske sieťované ponožky s ozdobnou mašl'ou 20 DEN jednofarebné pružný ozdobný lem mašl'a na zadnej strane bez Členkové ponožky s mašl'ou 20DEN
6.05 € 8.2 €
-26%