Glara » Ženy » Oblečenie » Šaty » Maskáčové mikinové šaty s rukávom

Maskáčové mikinové šaty s rukávom

5
(Počet hodnotení zákazníkov: 1)
43,05 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Praktické dámske zamaskované šaty s vysokým podielom bavlny

  • s kapucňou
  • strih do A
  • pohodlné, priedušné, príjemné na tele
  • teplá, počesaná vnútorná strana
  • dlhý rukáv
  • predné klokanie vrecko
  • s legínami, riflami aj samostane
  • celoročné nosenie
  • vol'nočasové aktivity

Vel'kosť UNI - porovnajte rozmery svojho oblečenia s našou vel'kostnou tabul'kou.

Materiál : 90% bavlna, 10% elastan

Vyrobené v Turecku

Zloženie

Bavlna (90%)

Bavlna je v súčasnej dobe najpopulárnejší prírodné vlákno. Bavlnené textílie a oblečenie sa vyznačujú odolnosťou, priedušnosťou a nedráždia pokožku. Často sa vyskytuje v prímesi so syntetickými materiálmi, ktoré jej pridávajú pružnosť (napr. Elastan).

Elastan (10%)

Elastan je syntetický materiál, ktorý dodáva Vášmu oblečeniu pružnosť a elasticitu. Vďaka elastanu oblečenie drží tvar a nevyťahá sa tak ľahko. Oblečenie s elastanom sa ľahko prispôsobí tvaru Vášho tela. Elastan sa na trhu objavuje aj pod rôznymi obchodnými názvami, napr. Lycra alebo Spandex.

Benefity a charakteristiky

Oeko-Tex standard 100

Öko-Tex Standard 100 je celosvetový certifikačný systém pre textilné materiály, ktorého cieľom je kontrola zdravotnej nezávadnosti textílií. Pre získanie certifikácie musia produkt splniť náročné kritériá kvality, najmä nesmie obsahovať žiadne zdravotne nebezpečné látky. Materiály sú testované nezávislými laboratóriami podľa medzinárodne štandardizovaných metód. Sleduje sa napríklad obsah ťažkých kovov, pesticídov, formaldehydu a mnoho ďalších látok. Oeko-Tex® Standard 100 je v súčasnej dobe využívaný renomovanými výrobcami textilných produktov. Síce sa nejedná o certifikát BIO kvality, ale z hľadiska životného prostredia a zdravotných kritérií sa jedná o posun ku kvalitnejším textíliám.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Šířka v pase (C) Šířka přes boky (D) Šířka lemu (E) Šířka ramen (F) Délka rukávu (G)
UNI 53 cm 76/98 cm přední/ zadní díl 51 cm 55 cm 65 cm - 66 cm - od výstřihu

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Jednofarebné bavlnené šaty / mikina golier prechádza do kapucne dlhý rukáv vertikálna potlač na rukávoch 2 funkčné Dámske mikinové šaty z bavlny
38.7 €
UNI - jedna veľkosť
Jednofarebné dámske šaty / mikina s kapucňou dlhý rukáv vysoký podiel bavlny priedušné a pohodlné rovný strih s Dlhá mikina a šaty v jednom
42.85 €
UNI - jedna veľkosť
Dámske bavlnené šaty sú maximálne pohodlné a príjemné na nosenie jednofarebné prevedenie vyšší golier s kapucňou Mikinové šaty s kapucňou
51.75 €
UNI - jedna veľkosť
Dlhá dámska mikina / šaty jednofarebné prevedenie kapucňa má šnúrku na sťahovanie s potlačou dlhý rukáv širší Oversized mikinové dámske šaty
43.05 €
UNI - jedna veľkosť