Glara » Ženy » Doplnky » Kabelky, Tašky » Nákupné tašky » Luxusný prírodný shopper Lotika

Luxusný prírodný shopper Lotika

86,55 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Vel'ká nákupná taška je pre Vás navrhnutá aj ušitá v českom Podkrkonoší

  • jednofarebná
  • uchá z hovädzej kože
  • vnútorné, bočné vrecko vol'ne prístupné
  • zatváranie na magnetický patent
  • rozširujúci sa strih
  • dostatočne priestorná
  • kvalitný prírodný materiál
  • výborné vlastnosti materiálu
  • minimalistický, elegantný štýl
  • designový, nadčasový doplnok
  • praktický spoločník
  • vhodná na bežné nosenie, cestovanie, na dovolenku
  • ideálny darček
  • rozmery - 35x43x14 cm, objem cca 21l

Vyrobené v Českej republike

Zloženie

Vlna (80%)

Vlna je prírodné vlákno, ktoré je možné spriadať do priadze na výrobu tkanín či pletenín. Najčastejšie je spájaná s ovčou vlnou, ale môže to byť aj vlna z iných zvierat. Vlna má oproti iným vláknam mnoho výhod. Je hrejivá, savá, ohňovzdorná, trvanlivá a odevné výrobky z vlny sú bez zápachu. Používanie vlny sa datuje do doby kamennej, kedy prví ľudia začali domestikovať ovce. Ovce boli pôvodne chované pre mäso a mlieko, ale ľudia si rýchlo uvedomili, že ich rúno možno použiť na výrobu odevov a prikrývok. Použitie vlny sa rozšírilo po celom svete, pretože rôzne kultúry vyvinuli svoje vlastné metódy spriadania a tkania. Dnes je vlna stále široko používaná v rôznych aplikáciách. Bežne sa používa v zimnom oblečení, pretože izoluje proti chladnému počasiu lepšie ako akékoľvek iné vlákno. Vlna je obľúbený materiál na výrobu oblekov, nohavíc, kabátov, ponožiek, svetrov alebo kardigánov. Nájdete ju ale v mnohých ďalších kvalitných produktoch.

Viskóza (20%)

Viskóza sú textilné vlákna vyrábaná z regenerovanej celulózy. Základnou surovinou na výrobu viskózy sú prirodné produkty, najčastějšie drevo ( buk, smrek, eukalyptus). Materiály z viskózy dobre absorbujú vlhkosť, na dotyk sú mäkké a nedráždia pokožku.

Benefity a charakteristiky

Antibakteriálne

Konope, bambus, ľan a vlna obsahujú prírodné antibakteriálne zložky, ktoré majú pozitívne účinky na pokožku, zaisťujú dobrú toleranciu a zabraňujú zápachom.

Prírodné materiály

Produkt bol vyrobený z prírodných materiálov. Tieto produkty sú v prírode prirodzene rozložitel'né a odbúratel'né. Nákupom týchto produktov chránite našu planétu pred hromadiacim sa odpadom.

Recyklovateľné

Výrobok je l'ahko recyklovatel'ný. Môže ísť o prirodzene kompostovatel'ný materiál alebo produkt vyrobený z materiálu, ktorý možno po ukončení životnosti znovu využiť.

Ručná výroba

Produkt vyrobený s prevadžujúcim využitím manuálnej l'udskej práce, prípadne len s minimálnou podporou strojovej výroby. Najčastejšie sa jedná o produkty z malých firiem, rodinných manufaktúr alebo individuálnych nadšencov, ktorí sa rozhodli ísť proti prúdu a nepodporovať hromadnú továrenskú výrobu.

Udržateľné materiály

Vyrobené z materiálov, ktoré boli pestované a spracované vzhl'adom na prírodu, človeka a životné prostredie.

Original Design

Užite si nadčasový dizajn našich produktov vyrobených pre najnáročnejších zákazníkov. Originálny dizajn zaručuje výnimočný vzhľad výrobku s dôrazom na praktické využitie. Pri výrobe boli použité kvalitné materiály, ktoré zaručujú dlhú životnosť. Tento produkt využijete aj ako luxusný darček pre Vašich blízkych či priateľov. Produkty vyrábané v malom počte kusov, vo väčšine prípadov iba v limitovaných sériách. Po vypredaní produktu tak už znovu nedochádza k jeho naskladnenie.

Na dokumenty formátu A4

Produkt je dostatočne priestranný na dokumenty o veľkosti A4. Využijete ho tak na Vaše knihy, skriptá, zošity aj ostatné dokumenty veľkosti A4. Štandardná veľkosť A4 je 21 x 29,7 cm.

Vyrobené v Českej republike

Zakúpením tohto výrobku podporujete českého výrobcu. Pre spoluprácu s naším eshopom vyberáme prevážne malé rodinné firmy, ktorých prioritou je kvalita pri výrobe.

Autorská móda Lotika

Udržateľná móda, prírodné materiály a lokálna výroba nás baví už od začiatku tisícročia. V rámci limitovaných kolekcií ponúkame autorskú módu pre najnáročnejších zákazníkov, ktorí sa neuspokoja s klasickou ponukou odevných reťazcov či globálnych značiek. Produkty navrhnuté a ušité v SR z látok od lokálnych alebo európskych výrobcov. Tieto produkty zakúpite iba v našich obchodoch a z dôvodu limitovaných sérií je aktuálne neposkytujeme ani našim veľkoobchodným partnerom.

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Vel'ká nákupná taška je pre Vás navrhnutá aj ušitá v českom Podkrkonoší jednofarebná uchá z hovädzej kože Praktický luxusný shopper Lotika
86.55 €
Praktická dámska taška z prírodnej plsti. Ručne vyrábaná. Kabelka má vďaka použitému materiálu thermoizolačné Dámska plstená kabelka - eco friendly product - vyrobené v Českej republike
73.5 € 97.85 €
-25%
Praktická dámska taška - shopper z prírodnej plsti. Ručne vyrábaná. Kabelka má vďaka použitému materiálu Veľká plstená kabelka - eco friendly product - vyrobené v Českej republike
84.8 €