Glara » Ženy » Oblečenie » Bundy, Kabáty » Kabáty » Kabát s vlnou a kapucňou

Kabát s vlnou a kapucňou

4.7
(Počet hodnotení zákazníkov: 3)
95,20 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Dámsky hrejivý kabát s vlnou pre chladné, nielen jesenné, dni

  • jednofarebný
  • s kapucňou
  • vel'ké, našité vrecká
  • vysoká, rebrovaná manžeta na rukávoch
  • zapínanie na skryté patenty
  • dĺžka ku kolenám
  • oversized strih
  • príjemný, hebký materiál
  • ležérny, minimalistický štýl
  • vhodný najeseň, zimu, jar
  • na bežné nosenie, do práce, školy, na cestovanie, do mesta aj do prírody

UNI - jedna vel'kosť - porovnajte rozmery svojho oblečenia s našou vel'kostnou tabul'kou.

Materiál : 38,4% vlna, 23,5% polyester, 22,8% viskóza, 15,3% angora

 

Zloženie

Vlna (38.4%)

Vlna je prírodné vlákno, ktoré je možné spriadať do priadze na výrobu tkanín či pletenín. Najčastejšie je spájaná s ovčou vlnou, ale môže to byť aj vlna z iných zvierat. Vlna má oproti iným vláknam mnoho výhod. Je hrejivá, savá, ohňovzdorná, trvanlivá a odevné výrobky z vlny sú bez zápachu. Používanie vlny sa datuje do doby kamennej, kedy prví ľudia začali domestikovať ovce. Ovce boli pôvodne chované pre mäso a mlieko, ale ľudia si rýchlo uvedomili, že ich rúno možno použiť na výrobu odevov a prikrývok. Použitie vlny sa rozšírilo po celom svete, pretože rôzne kultúry vyvinuli svoje vlastné metódy spriadania a tkania. Dnes je vlna stále široko používaná v rôznych aplikáciách. Bežne sa používa v zimnom oblečení, pretože izoluje proti chladnému počasiu lepšie ako akékoľvek iné vlákno. Vlna je obľúbený materiál na výrobu oblekov, nohavíc, kabátov, ponožiek, svetrov alebo kardigánov. Nájdete ju ale v mnohých ďalších kvalitných produktoch.

Polyester (23.5%)

Polyester je najpoužívanejší umelé vlákno v textilnom priemysle. Oblečenie z polyesteru je odolné a pružné. Najčastejšie používaným druhom polyesteru sú vlákna PET, ktorý sa tiež používa na výrobu plastových fliaš. Novým trendom je oblečenie vyrábané práve z recyklovaných PET fliaš.

Viskóza (22.8%)

Viskóza sú textilné vlákna vyrábaná z regenerovanej celulózy. Základnou surovinou na výrobu viskózy sú prirodné produkty, najčastějšie drevo ( buk, smrek, eukalyptus). Materiály z viskózy dobre absorbujú vlhkosť, na dotyk sú mäkké a nedráždia pokožku.

Angorská vlna (15.3%)

Angorská vlna je druh vlákna, ktoré pochádza z angorského králika. Králiky sú chované špeciálne pre ich kožušinu, ktorá je potom ostrihaná a zbieraná, aby bola spradená do priadze alebo látky. Výsledný materiál je neuveriteľne mäkký a má hodvábnu textúru, takže je ideálny na použitie v rôznych odevoch a doplnkoch. Angorská vlna sa často používa na svetre, čiapky, šály a ďalšie predmety, ktoré vyžadujú teplo a izoláciu. Proces zberu angorskej vlny začína strihaním králikov. To sa zvyčajne vykonáva každé tri až štyri mesiace. Srsť sa potom vyčesáva, aby sa odstránili všetky nečistoty, ako je slama alebo tráva. Akonáhle sú vlákna vyčistené, sú pripravené na spriadanie do priadze alebo tkanie do tkaniny. Kvalita hotového výrobku sa môže výrazne líšiť v závislosti od spôsobu zberu a spracovania angorskej vlny. Všeobecne platí, že kvalitnejšia angora bude mäkšia a lesklejšia ako menej kvalitné odrody. Navyše sa jemnejšie druhy angory často používajú v odevoch, ktoré vyžadujú jemnejšie materiály, ako je spodná bielizeň alebo detské oblečenie. Jednou z najväčších výhod angorskej vlny sú jej izolačné vlastnosti. Vďaka tomu je ideálny pre zimné oblečenie, pretože vás môže udržať v teple bez toho, aby bol príliš ťažký alebo objemný. Angora tiež neabsorbuje vlhkosť ako niektoré iné vlákna, takže môže byť dobrou voľbou pre ľudí, ktorí sú náchylní na potenie alebo žijú vo vlhkej klíme. Ďalšou výhodou angorskej vlny je, že má tendenciu menej dráždiť pokožku ako iné materiály, ako je vlna alebo akryl. To znamená, že môže byť dobrou voľbou pre ľudí s citlivou pokožkou alebo alergiami. Navyše angorská vlna obvykle nežmolkuje ako iné typy látok. To pomáha predĺžiť životnosť odevu.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Délka rukávu (C) Šířka ramen (D) Šířka přes boky (E)
UNI 61 cm 82 cm 66 cm - od výstřihu - 57 cm

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Dámsky slabý, hrejivý kabát v pohodlnom oversized strihu jednofarebný klasický golier s chlopňou hlboké, našité Jednofarebný kabát s vlnou
86.5 €
UNI - jedna veľkosť
Dámsky hrejivý, krátky kabátik - pelerínka z vlny jednofarebný okrúhly výstrih spadnuté ramenné švy široké Vlnený kabátik
128.25 €
UNI - jedna veľkosť
L'ahký kabát s vlnou jedna vel'kosť oversized štýl hranaté vonkajšie vrecká dlhé rukávy s chlopňami na goliery Kabát s vlnou
86.5 €
UNI - jedna veľkosť
Vlnený kabát s červenými kvetmi 100% varená vlna zaujímavý detail kvietky aj na vnútornej strane klopy áčkový Dámsky vlnený kabát
199.55 €
XS S M L XL XXL