Glara » Ženy » Oblečenie » Nohavice, Džínsy, Legíny » Legíny » Dámske legíny

Dámske legíny

26,05 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Dámske čierne legíny

  • ideálne na šport
  • vysoký pružný pás
  • príjemný elastický materiál
  • hladký vzhl'ad
  • decentná ozdoba na bokoch
  • bezšvové
  • jednofarebné
  • pohodlné

Materiál : 94% polyamid, 6% elastan

Zloženie

Polyamid (94%)

Polyamid j eoznačenie skupiny syntetických vlákien. Ako väčšina umelých vlákien je citlivý na vysoké teploty. Oblečenie z polyamidu je odolné a rýchlo schne.

Elastan (6%)

Elastan je syntetický materiál, ktorý dodáva Vášmu oblečeniu pružnosť a elasticitu. Vďaka elastanu oblečenie drží tvar a nevyťahá sa tak ľahko. Oblečenie s elastanom sa ľahko prispôsobí tvaru Vášho tela. Elastan sa na trhu objavuje aj pod rôznymi obchodnými názvami, napr. Lycra alebo Spandex.

Benefity a charakteristiky

Udržateľné materiály

Vyrobené z materiálov, ktoré boli pestované a spracované vzhl'adom na prírodu, človeka a životné prostredie.

Oeko-Tex standard 100

Öko-Tex Standard 100 je celosvetový certifikačný systém pre textilné materiály, ktorého cieľom je kontrola zdravotnej nezávadnosti textílií. Pre získanie certifikácie musia produkt splniť náročné kritériá kvality, najmä nesmie obsahovať žiadne zdravotne nebezpečné látky. Materiály sú testované nezávislými laboratóriami podľa medzinárodne štandardizovaných metód. Sleduje sa napríklad obsah ťažkých kovov, pesticídov, formaldehydu a mnoho ďalších látok. Oeko-Tex® Standard 100 je v súčasnej dobe využívaný renomovanými výrobcami textilných produktov. Síce sa nejedná o certifikát BIO kvality, ale z hľadiska životného prostredia a zdravotných kritérií sa jedná o posun ku kvalitnejším textíliám.

Vyrobené v EU

Zakúpením tohto výrobku podporujete výrobcu v Európskej únii. Naším zákazníkom prinášame kvalitné produkty od nových aj tradičných výrobcov v Európe. Aj Vy môžete urobiť niečo pre podporu európskej ekonomiky.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka v pase (A) Výška sedu (B) Délka celková (C)
XS 26-33 cm 27 cm 85 cm
S 28-35 cm 28 cm 86 cm
M 30-37 cm 28 cm 86 cm
L 31-38 cm 28 cm 86 cm
XL 34-41 cm 31 cm 88 cm
2XL 38-43 cm 32 cm 92 cm

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

EKO dámske čierne legíny od českej značky Gina vysoký podiel bambusovej viskózy pružný širší pás pre maximálne Športové čierne legíny z bambusu
28.65 €
S/M M/L L/XL
Športové dámske eko legíny od českej značky Gina kvalitné bezšvíkové spracovanie z bambusovej viskózy s malou Bezšvíkové čierne dlhé legíny z bambusu
36.9 €
S/M M/L L/XL
Dámske skrátené legíny od nemeckej značky LIVING CRAFTS z bio bavlny jednofarebné, klasické prevedenie v skrátenej Dámske 7/8 legíny z organickej bavlny
28.5 €
XS S M L XL
Dlhé dámske legíny z organickej bavlny od nemeckej značky LIVING CRAFTS klasický, pohodlný strih jednofarebné guma Dámske dlhé biobavlnené legíny
30.4 €
XS S L XL