Glara » Ženy » Oblečenie » Spodná Bielizeň » Podprsenky » Bavlnená jednofarebná podprsenka

Bavlnená jednofarebná podprsenka

8,20 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Elastická dámska športová podprsenka talianskej značky Cotonella

  • jednofarebné prevedenie
  • bez zapínania
  • bez kostíc
  • bez výstuže
  • hlboký predný aj zadný výstrih
  • úzke pružné ramienka
  • prsné záševky
  • zdvojený lem pod prsiami
  • obojsmerne strečová bavlna
  • príjemná a pohodlná
  • na šport, vol'ný čas aj bežné nosenie
  • certifikácia OEKO TEX Standard 100

Označenie vel'kostí môže byť neštandardné. Porovnajte rozmery svojho oblečenia s našou vel'kostnou tabul'kou.

Materiál : 95% bavlna, 5% elastan

Dovoz : Taliansko

Zloženie

Bavlna (95%)

Bavlna je v súčasnej dobe najpopulárnejší prírodné vlákno. Bavlnené textílie a oblečenie sa vyznačujú odolnosťou, priedušnosťou a nedráždia pokožku. Často sa vyskytuje v prímesi so syntetickými materiálmi, ktoré jej pridávajú pružnosť (napr. Elastan).

Elastan (5%)

Elastan je syntetický materiál, ktorý dodáva Vášmu oblečeniu pružnosť a elasticitu. Vďaka elastanu oblečenie drží tvar a nevyťahá sa tak ľahko. Oblečenie s elastanom sa ľahko prispôsobí tvaru Vášho tela. Elastan sa na trhu objavuje aj pod rôznymi obchodnými názvami, napr. Lycra alebo Spandex.

Benefity a charakteristiky

Oeko-Tex standard 100

Öko-Tex Standard 100 je celosvetový certifikačný systém pre textilné materiály, ktorého cieľom je kontrola zdravotnej nezávadnosti textílií. Pre získanie certifikácie musia produkt splniť náročné kritériá kvality, najmä nesmie obsahovať žiadne zdravotne nebezpečné látky. Materiály sú testované nezávislými laboratóriami podľa medzinárodne štandardizovaných metód. Sleduje sa napríklad obsah ťažkých kovov, pesticídov, formaldehydu a mnoho ďalších látok. Oeko-Tex® Standard 100 je v súčasnej dobe využívaný renomovanými výrobcami textilných produktov. Síce sa nejedná o certifikát BIO kvality, ale z hľadiska životného prostredia a zdravotných kritérií sa jedná o posun ku kvalitnejším textíliám.

Vyrobené u nás v Európe

Produkt vyrobený v Európe. Vyberáme pre Vás produkty od lokálnych výrobcov, ktoré nemusia ku spotrebiteľovi cestovať cez polku zemegule. Podporte s nami európske hospodárstvo, vyberajte z kvalitných produktov vyrobených tu v Európe. Lokálne firmy síce nedokážu konkurovať dumpingovým cenám ázijských konkurentov, ale tento nedostatok nahrádzajú inovovanými produkty v perfektnej kvalite.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka lemu (A)
S-2 26-37 cm
M-3 28-39 cm
L-4 30-41 cm
XL-5 32-43 cm

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Dámska jednofarebná podprsenka športového strihu z organickej bavlny od nemeckej značky Comazo - kolekcia earth zdravá Dámska bio podprsenka športová
26.05 €
S M
Dámska jednofarebná podprsenka na cvičenie ekologická anglická značka PeopleTree viditel'né švy dvojvrstvová Biobavlnená športová podprsenka na jogu
24.75 € 38.9 €
36
-36%
Dámska podprsenka pre šport z organickej bavlny od nemeckej značky Comazo pod prsiami našitá plochá guma širšie Dámska športová podprsenka z eko bavlny
21.25 €
S M L XL
Dámska kvalitná podprsenka typu lambáda z bio bavlny s dvojitými ramienkami od nemeckej značky Comazo - z kolekcie earth Dámska bio podprsenka lambáda bez zapínania
21.7 €
S M L XL XXL