Glara » Ženy » Oblečenie » Nohavice, Džínsy, Legíny » Legíny » Dámske vzorované športové legíny

Dámske vzorované športové legíny

13,00 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Vzorované dámske fitness legíny

  • vzdušná sieťka v oblasti lýtok
  • široký stredne vysoký pás pre maximálne pohodlie pri cvičení
  • l'ahký elastický a zároveň pevný materiál zabezpečí komfort bez obmedzovania
  • vzorovaný deign prípadne opticky uberie kilá a dodá sebevedomie

Modelka na fotke meria 173 cm a má na sebe vel'kosť M/L. Porovnajte rozmery svojho oblečenia s našou vel'kostnou tabul'kou.

Materiál : 60,5% bavlna, 31,5 bambus, 8% elastan

Zloženie

Bavlna (60%)

Bavlna je v súčasnej dobe najpopulárnejší prírodné vlákno. Bavlnené textílie a oblečenie sa vyznačujú odolnosťou, priedušnosťou a nedráždia pokožku. Často sa vyskytuje v prímesi so syntetickými materiálmi, ktoré jej pridávajú pružnosť (napr. Elastan).

Bambus (31%)

Bambus je úžasný obnoviteľný zdroj. Ide o najrýchlejšie rastúcu rastlinu na Zemi. Vďaka prirodzenému obsahu antimikrobiálnych látok nie je potreba počas jeho kultivácie používať hnojivá ani pesticídy. Bambusové vlákno je relatívne nová textilná surovina získavaná z rastlín bambusu. Bambus je nenáročný na kvalitu pôdy a v porovnaní s bavlnou sa spotrebuje 3x menej vody. Výroba bambusových textílií prebieha syntetickým procesom spracovania prírodného bambusového vlákna. Bambusové produkty jsu plne kompostovateľné.

 

Elastan (8%)

Elastan je syntetický materiál, ktorý dodáva Vášmu oblečeniu pružnosť a elasticitu. Vďaka elastanu oblečenie drží tvar a nevyťahá sa tak ľahko. Oblečenie s elastanom sa ľahko prispôsobí tvaru Vášho tela. Elastan sa na trhu objavuje aj pod rôznymi obchodnými názvami, napr. Lycra alebo Spandex.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka v pase (A) Výška sedu (B) Délka celková (C)
M/L 34-42 cm 24 cm 93 cm
XL/XXL 36-44 cm 25 cm 95 cm
3XL/4XL 38-46 cm 27 cm 99 cm

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Športové legíny s pixelmi boky nohavíc bez vzoru v čiernej stred legín so vzorom kontrastná farba na vnútornej strane Športové legíny
16.95 €
M/L XL/XXL 3XL/4XL
Krásne športové legíny s kontrastným pruhom na bokoch z funkčného priedušného materiálu ARCHROMA so zvýšenou Kvalitné funkčné športové legíny
34.75 €
S M L XL
Dámske športové legíny s farebným pruhom na bokoch. vyrobené z funkčného, priedušného materiálu ARCHROMA so Dámske funkčné športové legíny
34.75 €
S M L XL
Dámske luxusné športové legíny s výrazným pásom. vyrobené z funkčného priedušného materiálu ARCHROMA so Funkčné fitness legíny
43.25 €
S M L XL