Glara » Domov » Textil » Kuchynský textil » Utierky » Bambusová kuchynská utierka Praha

Bambusová kuchynská utierka Praha

4,30 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Bambusová utierka na riad s motívom Prahy.

  • hladká a jemná štruktúra utierky
  • kombinácia mäkkého bambusu a bavlny
  • štruktúra a tvar bambusového vlákna umožňuje absorbovať až 4-krát viac vlhkosti ako bavlna
  • bambusové vlákno je prirodzene antibakteriálne a zabraňuje tvorbe plesní, aj keď nie je dostatočne suché
  • kvalitný lokálny produkt vyrobený v Českej republike

Rozmery uteráka: 50 x 70 cm

Materiál: 57 % bambus, 43 % bavlna

Zloženie

Bambus (57%)

Bambus je úžasný obnoviteľný zdroj. Ide o najrýchlejšie rastúcu rastlinu na Zemi. Vďaka prirodzenému obsahu antimikrobiálnych látok nie je potreba počas jeho kultivácie používať hnojivá ani pesticídy. Bambusové vlákno je relatívne nová textilná surovina získavaná z rastlín bambusu. Bambus je nenáročný na kvalitu pôdy a v porovnaní s bavlnou sa spotrebuje 3x menej vody. Výroba bambusových textílií prebieha syntetickým procesom spracovania prírodného bambusového vlákna. Bambusové produkty jsu plne kompostovateľné.

 

Bavlna (43%)

Bavlna je v súčasnej dobe najpopulárnejší prírodné vlákno. Bavlnené textílie a oblečenie sa vyznačujú odolnosťou, priedušnosťou a nedráždia pokožku. Často sa vyskytuje v prímesi so syntetickými materiálmi, ktoré jej pridávajú pružnosť (napr. Elastan).

Benefity a charakteristiky

Vyrobené u nás v Európe

Produkt vyrobený v Európe. Vyberáme pre Vás produkty od lokálnych výrobcov, ktoré nemusia ku spotrebiteľovi cestovať cez polku zemegule. Podporte s nami európske hospodárstvo, vyberajte z kvalitných produktov vyrobených tu v Európe. Lokálne firmy síce nedokážu konkurovať dumpingovým cenám ázijských konkurentov, ale tento nedostatok nahrádzajú inovovanými produkty v perfektnej kvalite.

Antibakteriálne

Konope, bambus, ľan a vlna obsahujú prírodné antibakteriálne zložky, ktoré majú pozitívne účinky na pokožku, zaisťujú dobrú toleranciu a zabraňujú zápachom.

Recyklovateľné

Výrobok je l'ahko recyklovatel'ný. Môže ísť o prirodzene kompostovatel'ný materiál alebo produkt vyrobený z materiálu, ktorý možno po ukončení životnosti znovu využiť.

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Tajomstvom dokonale suchých hrncov a pohárov sú naše ľanové utierky. kombinácia prírodného ľanu a bavlny ľan Ľanová utierka 47x70 cm
6.05 €
Tajomstvo dokonale suchých hrnčekov od kávy je skryté v tejto l'anovej utierke na riad kombinácia prírodného l'anu a L'anová utierka na hrnčeky od kávy
6.5 €
Kvalitná l'anová utierka českej výroby vel'mi dobre absorbuje vlhkosť najlepší typ utierky na riad a sklo z vlákien, L'anová utierka s lúčnym kvetom 42x70 cm
7.8 €
Kvalitná česká utierka na riad z l'anu a bavlny kombinácia prírodného ľanu a bavlny ľan dokonale absorbuje vlhkosť, Bavlneno - l'anová utierka 50x70 cm
8.2 €