Glara » Ženy » Oblečenie » Nohavice, Džínsy, Legíny » Tepláky » Dámske 7/8 tepláky so vzorom kvetín

Dámske 7/8 tepláky so vzorom kvetín

25,45 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Vzorované dámske skrátené teplákové nohavice

  • módna 7/8 dĺžka
  • pružná guma a šnúrka na zaväzovanie v páse
  • dve postranné vrecká
  • užší strih nohavíc
  • príjemný a priedušný materiál s vysokým podielom bavlny
  • univerzálny kúsok k celoročnému noseniu
  • vhodné na šport, na dovolenku, na prechádzku, do práce aj na doma

Nafotená modelka meria 170 cm a má na sebe univerzálny  rozmer, ktorý zodpovedá vel'kosti M - L. Porovnajte rozmery svojho oblečenia s našou vel'kostnou tabul'kou.

Materiál : 95% bavlna, 5% elastan

Dovoz : Taliansko

Zloženie

Bavlna (95%)

Bavlna je v súčasnej dobe najpopulárnejší prírodné vlákno. Bavlnené textílie a oblečenie sa vyznačujú odolnosťou, priedušnosťou a nedráždia pokožku. Často sa vyskytuje v prímesi so syntetickými materiálmi, ktoré jej pridávajú pružnosť (napr. Elastan).

Elastan (5%)

Elastan je syntetický materiál, ktorý dodáva Vášmu oblečeniu pružnosť a elasticitu. Vďaka elastanu oblečenie drží tvar a nevyťahá sa tak ľahko. Oblečenie s elastanom sa ľahko prispôsobí tvaru Vášho tela. Elastan sa na trhu objavuje aj pod rôznymi obchodnými názvami, napr. Lycra alebo Spandex.

Benefity a charakteristiky

Vyrobené v EU

Zakúpením tohto výrobku podporujete výrobcu v Európskej únii. Naším zákazníkom prinášame kvalitné produkty od nových aj tradičných výrobcov v Európe. Aj Vy môžete urobiť niečo pre podporu európskej ekonomiky.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka v pase (A) Výška sedu (B) Délka celková (C)
UNI 35-43 cm 28 cm 88 cm

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Biele dámske tepláky s modrým kvetinovým vzorom 7/8 dĺžka šnúrky na zaväzovanie a pružná guma v páse dve Dámske vzorované teplákové nohavice
21.1 €
UNI - jedna veľkosť
Dámske teplákové nohavice v romantickom štýle so vzorom ruží módna skrátená dĺžka v páse všitá pružná guma a Dámske romantické tepláky s ružami
24.55 €
UNI - jedna veľkosť
Dlhé dámske krémové tepláky s motívom farebných kvetín pružná guma a šnúrky v páse pre jednoduché regulovanie Dámske kvetinové bavlnené nohavice
25.85 €
UNI - jedna veľkosť
Dámske tepláky v 7/8 dĺžke s potlačou kvetín. V páse pružná guma a šnúrka na stiahnutie. Výrobok je k dispozícii Tepláky s kvetinovým vzorom
21.25 € 36.75 €
UNI - jedna veľkosť
-42%