Glara » Ženy » Oblečenie » Svetre, Kardigány, Pončá » Svetre » Oversized dlhý jednofarebný rolák

Oversized dlhý jednofarebný rolák

32,85 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Dámsky rolák s dlhším zadným dielom v oversized prevedení.

  • hrejivý materiál s podielom mohéru
  • dlhý do polovice stehien
  • predný diel má okrúhle vykrojenie
  • hladký úplet s rebrovaným rolákom a lemom v dolnej časti aj na úzkom rukáve
  • na prednom dieli má v ľavom rohu kovovú nášivku

Sveter sa dá vziať aj ako teplé šaty k pančuchám alebo legínam. Rolák v nadmernej veľkosti bude stálicou vo vašom šatníku, zaistí maximálne pohodlie pri nosení. Ľahko schová aj prípadné nedostatky a podporí zoštíhľujúci efekt.

Využitie : na bežné nosenie v období jar-jeseň-zima do mesta, do školy, do prírody, na výlet, na cestovanie, ale aj na menej formálný večierok.

Modelka fotená v univerzálnej veľkosti meria 173 cm. Porovnajte rozmery svojho oblečenia s našou veľkostnou tabuľkou.

Materiál : 90% akryl, 10% mohér

Dovoz : Taliansko

Zloženie

Akryl (90%)

Akryl je textilné vlákno s podobnou štruktúrou ako vlna. Často sa mu tiež hovorí "umelá vlna" a používa sa ako náhrada vlnených výrobkov. Materiál je mäkký a pružný s nízkym sklonom ku žmolkovaniu. Ľahko sa perie a menej zráža. Na rozdiel od lacných svetrov nedráždi pokožku a "nehryzie".

Mohér (10%)

Mohér je textilné vlákno zo srsti angorskej kozy. Jedná sa o luxusnú vlnu, ktorá patrí medzi najteplejšie prírodné vlákna. Mohér sa nekrčí, navyťahuje a na rozdiel od vlny ani neplstnatí.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Délka rukávu (C)
UNI 54-72 cm 68/82 cm přední/zadní díl 43 cm

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Pletený jednofarebný sveter s rolákom, dlhšieho strihu, na bokoch s elegantnými, decentnými rozparkami. Model je z Dlhý sveter s rolákom
29.8 € 37.15 €
UNI - jedna veľkosť
-20%
Ľahký dámsky jednofarebný rolák bude nenahraditeľným doplnkom vášho minimalistického šatníka. dlhý rukáv Jednofarebný dámsky jemný rolák
30.4 €
UNI - jedna veľkosť
Chlpatý rolák pre ženy všetkých vekových kategórií v jednofarebnom prevedení. stredná dĺžka netopiere rukávy Dámsky chlpatý rolák s netopýrimi rukávmi
30.4 €
UNI - jedna veľkosť
Pletený dámsky sveter s gombíkmi dlhší strih na prednom diele zavinovací vzhl'ad s falošnou gombíkovou légou v Asymetrický pletený dámsky rolák
38.9 €
UNI - jedna veľkosť