Glara » Ženy » Oblečenie » Ponožky, Pančuchy » Pančucháče » Hladké pančuchové kalhoty 20 DEN

Hladké pančuchové kalhoty 20 DEN

7,15 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Dámské punčochové kalhoty, které vám dokonale padnou a přizpůsobí se tvaru nohou. Vyrobené z extrémě měkkého elastanového vlákna. Punčocháče mají mírně zesílenou špičku a plochý zesílený šev v oblasti klínu.

20 DEN

Materiál : 81% polyamid, 17% elastan, 2% bavlna

Zloženie

Polyamid (81%)

Polyamid j eoznačenie skupiny syntetických vlákien. Ako väčšina umelých vlákien je citlivý na vysoké teploty. Oblečenie z polyamidu je odolné a rýchlo schne.

Elastan (17%)

Elastan je syntetický materiál, ktorý dodáva Vášmu oblečeniu pružnosť a elasticitu. Vďaka elastanu oblečenie drží tvar a nevyťahá sa tak ľahko. Oblečenie s elastanom sa ľahko prispôsobí tvaru Vášho tela. Elastan sa na trhu objavuje aj pod rôznymi obchodnými názvami, napr. Lycra alebo Spandex.

Bavlna (2%)

Bavlna je v súčasnej dobe najpopulárnejší prírodné vlákno. Bavlnené textílie a oblečenie sa vyznačujú odolnosťou, priedušnosťou a nedráždia pokožku. Často sa vyskytuje v prímesi so syntetickými materiálmi, ktoré jej pridávajú pružnosť (napr. Elastan).

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Hladké dámske pančucháče klasické prevedenie zosilnené špičky zosilnený sed pohodlný zosilnený pas 20 DEN Dámske pančuchové nohavice 20 DEN
5.45 €
158 164 170 176
Čierne polopriesvitné pančuchy so vzorom na zadnej strane. Jemnosť 20 DEN Materiál: 90% nylon, 10% elastan Čierne silonky so vzorom 20 DEN
8.2 € 12.4 €
-34%
Dámske jemné pančucháče zosilnený sed zosilnená špička matný vzhl'ad opticky zoštíhli nohy zakryjú nedokonalosť Dámske matné pančucháče 17 DEN
6.75 €
M L
Dámske pančuchy s drobnými bodkami. 20den. Materiál: 90% polyamid, 10% elastan Silonkové pančuchy s bodkami 20 DEN
4.3 €
M/L XL/XXL