Glara » Ženy » Oblečenie » Bundy, Kabáty » Bundy » Dámska koženková bunda

Dámska koženková bunda

21,70 € 56.1 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Moderná dámska bunda so zapínaním na zips. Rukáv je zdobený čipkou. Bunda je bez kapucne s nízkym golierom. Bočné vrecká so zapínaním na zips. Ideálne pre využitie do mesta.

Materiál: 70% polyuretán, 30% polyester

Zloženie

Polyuretán (70%)

Polyuretán  je syntetický materiál, ktorý je v textilnom priemysle používaný ako náhrada pravej kože. Má dobrú odolnosť proti opotrebovaniu a možno ho ľahko udržiavať. Nevýhodou oproti pravej koži je nižšia životnosť.

Polyester (30%)

Polyester je najpoužívanejší umelé vlákno v textilnom priemysle. Oblečenie z polyesteru je odolné a pružné. Najčastejšie používaným druhom polyesteru sú vlákna PET, ktorý sa tiež používa na výrobu plastových fliaš. Novým trendom je oblečenie vyrábané práve z recyklovaných PET fliaš.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Délka rukávu (C) Šířka ramen (D) Šířka lemu (E)
XS 44 cm 55 cm 60 cm 37 cm 42 cm
S 45 cm 56 cm 62 cm 38 cm 43 cm
M 46 cm 57 cm 64 cm 39 cm 45 cm
L 47 cm 58 cm 65 cm 40 cm 46 cm
XL 51 cm 59 cm 67 cm 41 cm 48 cm

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Moderná dámska bundička so zipsom na strane. Vpredu vrecká na zips. Na boku vrecko na ozdobu. Ozdobný golier. Koženková bunda s asymetrickým zapínaním
34.15 €
XL
Krátka koženková bunda s asymetrickým zapínaním. Vhodná na jar / jeseň. Materiál: vrchná časť 60% polyuretan, 40% Koženková dámska bundička
17.35 € 82.15 €
S L
-79%
Dámska funkčná prešívaná bunda dvojitý umelohmotný zips s kovovým jazdcom dvojitá kapucňa - vnútorná z látky so Dámska vetruodolná bunda na zips
29.95 € 38.9 €
M L XL XXL
-23%
Ľahká dámska bunda - vetrovka bez kapucně so stojačikom pružné boky so žabkovaním, pre maximálne pohodlie pri Dámska športová bunda bez kapucně
17.15 €
S M L XL XXL