Glara » Ženy » Oblečenie » Šaty » Letné šaty » Dámske plážové šaty na leto

Dámske plážové šaty na leto

23,85 € 38.9 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Krátke dámske šifónové šaty s čipkou vo výstrihu. V páse šnúrka na stiahnutie.

Materiál: 95% polyester, 5% elastan.

Dovoz: Taliansko

Zloženie

Polyester (95%)

Polyester je najpoužívanejší umelé vlákno v textilnom priemysle. Oblečenie z polyesteru je odolné a pružné. Najčastejšie používaným druhom polyesteru sú vlákna PET, ktorý sa tiež používa na výrobu plastových fliaš. Novým trendom je oblečenie vyrábané práve z recyklovaných PET fliaš.

Elastan (5%)

Elastan je syntetický materiál, ktorý dodáva Vášmu oblečeniu pružnosť a elasticitu. Vďaka elastanu oblečenie drží tvar a nevyťahá sa tak ľahko. Oblečenie s elastanom sa ľahko prispôsobí tvaru Vášho tela. Elastan sa na trhu objavuje aj pod rôznymi obchodnými názvami, napr. Lycra alebo Spandex.

Veľkostná tabuľka

Veľkostná tabuľka udáva rozmery oblečenia. Merajte preto oblečenie, ktoré bežne nosíte, nie seba. Nespoliehajte sa na výber veľkosti, ktorú bežne nosíte. Veľkostné tabuľky rôznych výrobcov sú veľmi rozdielne! Porovnajte rozmery Vášho oblečenia s našou tabuľkou. Máte potom omnoho vyššiu pravdepodobnosť, že Vám vybraná veľkosť bude vyhovovať. Podrobnosti na stránke Tabuľka veľkostí.

Poznámka: Pre elastické veľkosti uvádzame dve veľkosti (napr. 35-45 cm). Prvý rozmer (35 cm) označuje veľkosť v pokoji a druhý rozmer (45 cm) označuje veľkosť po natiahnutí.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Šířka v pase (C) Šířka přes boky (D) Šířka lemu (E) Šířka ramen (F) Délka rukávu (G)
UNI 52 cm 90 cm 64 cm 66 cm 70 cm 31 cm

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Elegantné šifónové šaty s úzkymi ramienkami dvojitá voľne padajúca látka na prednej i zadnej části horného dielu Dlhé voľné šifónové šaty na úzke ramienka
28.2 € 34.55 €
UNI - jedna veľkosť
-18%
Netradičné šaty s čipkovaným chrbátom. Zapínanie na gombík a zips. Vpredu malý výstrih. Dovoz: Taliansko Materiál: Krátke šaty s odhaleným chrbtom
13 € 23.9 €
UNI - jedna veľkosť
-46%
Krátke priliehavé šaty so zvieracím vzorom a s ozdobou okolo krku. Zaujímavo riešená zadná časť, kde sú prierezy v Mini šaty s leopardím vzoom
16.75 €
S/M L/XL
Dámske krátke kvetované šaty - zavinovací efekt. Vhodné na leto aj do spoločnosti. Materiál: 95% polyester, 5% Zavinovacie dámske šaty s potlačou
29.95 € 54.55 €
UNI - jedna veľkosť
-45%