Glara » Ženy » Doplnky » Kabelky, Tašky » Crossbody » Dámske crossbody » Crossbody kabelka z pravej kože - vyrobené v Českej republike

Crossbody kabelka z pravej kože - vyrobené v Českej republike

58,90 € 116.75 €
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad € je zadarmo
  • Bezproblémové vrátenie alebo výmena tovaru
  • Bleskové doručenie
  • Tovar skladom
  • Dobierka aj bezpečná platba kartou

Popis

Dámska malá kabelka cez rameno, z pravej hovädzej kože.

  • uzatvárateľná zipsom a klopou s magnetom
  • na prednej i zadnej strane vrecko na zips
  • dĺžkovo nastaviteľný popruh

Rozmery: výška 25 cm, šírka 20 cm, bok 3 cm

Materiál: hovädzia koža, bavlnená podšívka

Český výrobok

Zloženie

Koža (95%)

Na výrobu použitá pravá koža. Najčastejšie sú používané kože hovädzie alebo bravčové, zo zvierat chovaných na mäso. Koža je tu vedľajším produktom, ktorá by inak ostala nevyužitá. Jedná sa pravdepodobne o najstarší druh materiálu používaný na výrobu odevov a módnych doplnkov.Pri starostlivom ošetrovaní Vám kožené výrobky vydržia aj viac ako 10 rokov. To je doba, ktorá je pre klasické koženkové výrobky nedosiahnuteľná.

Bavlna (5%)

Bavlna je v súčasnej dobe najpopulárnejší prírodné vlákno. Bavlnené textílie a oblečenie sa vyznačujú odolnosťou, priedušnosťou a nedráždia pokožku. Často sa vyskytuje v prímesi so syntetickými materiálmi, ktoré jej pridávajú pružnosť (napr. Elastan).

Benefity a charakteristiky

Prírodné materiály

Produkt bol vyrobený z prírodných materiálov. Tieto produkty sú v prírode prirodzene rozložitel'né a odbúratel'né. Nákupom týchto produktov chránite našu planétu pred hromadiacim sa odpadom.

Udržateľné materiály

Vyrobené z materiálov, ktoré boli pestované a spracované vzhl'adom na prírodu, človeka a životné prostredie.

Ručná výroba

Produkt vyrobený s prevadžujúcim využitím manuálnej l'udskej práce, prípadne len s minimálnou podporou strojovej výroby. Najčastejšie sa jedná o produkty z malých firiem, rodinných manufaktúr alebo individuálnych nadšencov, ktorí sa rozhodli ísť proti prúdu a nepodporovať hromadnú továrenskú výrobu.

Vyrobené v Českej republike

Zakúpením tohto výrobku podporujete českého výrobcu. Pre spoluprácu s naším eshopom vyberáme prevážne malé rodinné firmy, ktorých prioritou je kvalita pri výrobe.

Ako sa starať o kožený výrobok?

Aby Vám kožené výrobky robili radosť čo najdlhšiu dobu, je potrebné sa o ne pravidelne starať. Pri správnej starostlivosti Vám kvalitné kožené výrobky vydržia po desaťročia.

Čistenie výrobkov z kože:

  • Pravidelne odstraňujte nečistoty z povrchu suchou alebo mierne vlhkou handričkou.
  • Nepoužívajte mydlá ani podobné čistiace prostriedky. Vysušujú kožu, čo vedie k jej rýchlejšiemu opotrebovaniu.
  • Koža sa nerada namáča a mokrá koža by sa mala sušiť pomaly. Vyhnite sa sušeniu pri vysokých teplotách (radiátor, priame slnko, sušič vlasov atď.). Ak koža rýchlo vyschne, stvrdne a popraská! Ideálne je nechať kožu prirodzene vyschnúť pri izbovej teplote a potom ju ošetriť balzamom. 
  • Kožené výrobky nikdy nenamáčajte ani neumývajte, pretože by ste ich zničili.

Skladovanie výrobkov z kože:

  • Kožené batohy, kabelky a iné doplnky skladujte len na suchom mieste. Koža je prírodný materiál, ktorý je citlivý na dlhodobú vlhkosť, ktorá môže spôsobiť vznik plesní.
  • Výrobky neskladujte na slnku. Tým sa koža vysuší a zníži sa jej pružnosť.
  • Ideálnym miestom je suchý šatník s nižšou teplotou.

Ošetrenie kože:

  • Koža obsahuje prírodné oleje, ktoré sa časom vyparujú. Na zachovanie pôvodného lesku a pružnosti kože je potrebné ju pravidelne ošetrovať.
  • Dvakrát ročne ošetrite kožu balzamom na kožu. Odporúčame prírodné balzamy, napr. na báze včelieho vosku alebo prírodných olejov. Na trhu je tiež veľké množstvo prípravkov na ošetrenie kože vyrobených z ropných derivátov. Tieto produkty sú síce lacné, ale na ošetrenie kože sa vôbec nehodia.
  • Tým sa na pokožke vytvorí jemný ochranný film. Prírodné lubrikačné zložky tiež prenikajú do štruktúry pokožky a udržiavajú ju pružnú.
  • Balzamom ošetrujeme iba suchú kožu.
  • Na ošetrenie kožených batohov a kabeliek nepoužívajte vosky ani krémy na obuv. Majú iné vlastnosti ako balzamy určené na ošetrenie koženej galantérie.

Vrátenie a výmena tovaru

Vždy sa môže stať, že aj ten najlepší strih zrovna nepadne. Ale nevadí, s nami nakupujete bez rizika!

Ak chcete tovar vymeniť alebo vrátiť, postupujte podľa pokynov na stránke Vrátenie a výmena tovaru, prípadne kontaktujte naše zákaznícke oddelenie, kde Vám ochotne pomôžeme.

Podobné produkty

Dámska malá crossbody kalbelka z pravej hovädzej kože. uzatvárateľná zipsom na prednej i zadnej strane vrecko na zips Dámska crossbody kabelka z pravej kože - vyrobené v Českej republike
56.3 € 82.4 €
-32%
Malá crossbody kabelka z pravej kože, ručne vyrábaná. Ideálny doplnok pre dni všedné aj nevšedné v prírodnej alebo Kožená crossbody kabelka - vyrobené v Českej republike
51.3 € 76.3 €
-33%
Dámska malá kabelka cez plece z pravej kože. uzatvárateľná prackou s aktovkovým zámkom nastaviteľný popruh 140 cm Mini crossbody kabelka z pravej kože - vyrobené v Českej republike
38.7 € 55.65 €
-30%
Kožená crossbody kabelka unisex česká výroba dlhý popruh s nastavitel'nou dĺžkou tri vrecká, dve na zips a jedno na Kožená crossbody kabelka vyrobená v ČR
51.95 € 67.4 €
-23%